Heden

Door de jaren heen heeft J. Stam Transport zich een behoorlijke plaats weten te verwerven in onder andere het vervoer van bloemen, planten en aanverwante artikelen zoals keramiek en decoratie- en verpakkingsmateriaal. Om de groei, de controle en de kwaliteit van het werk van de onderneming te kunnen bijhouden, hebben wij ons volledig gespecialiseerd op het (groupage)vervoer van voornamelijk bloemen en planten door geheel Duitsland.

Niet alleen bloemen en planten worden vervoerd, ook andere gepalletiseerde goederen van uiteenlopende handelswaren (stukgoederen) worden vervoerd, met dien verstande dat hygiëne en kwaliteit van de goederen tijdens het transport gewaarborgd is.

Voor de terugreis naar Nederland hebben we door de jaren heen een behoorlijk netwerk van relaties opgebouwd voor terugvracht, zodat er niet leeg terug hoeft te worden gereden. In combinatie met eventuele emballage wordt een terugvracht samengesteld. Kortom, heeft u een vervoersprobleem naar of vanaf Duitsland: J. Stam Transport B.V. is u graag van dienst. Onder de kop contact kunt u zien hoe en in welke vorm we bereikbaar zijn.

J. Stam Transport B.V. | Almereweg 32, 1671 ND Medemblik | T: +31 (0)227 – 549474 | info@jstamtransportbv.nl